С дъх на лавандула,а защо не !

7.25.2014

Мус де кесо




Прекрасен десерт от една скъпа приятелка от Испания.Благодаря за снимките и за рецептата. Аз го поднесох на приятелите ми и много го харесаха. Сега вие си пригответе продуктите и  му се насладете.
Продукти
за 6 човека
1 пакет чаени бисквити
1 чаена чаша студено прясно мляко
250 грама крема сирене 
300 грама филаделфия 
1 чаена чаша захар
250 грама течна   сметана
сладко от малини или горски плодове или друго по ваш избор
 черешки за украса
Приготвяне
1.Бисквитите ги поставяме в блендер .Тази смлени  нашите бисвитки ги заливаме с прясното мляко и правим хомогенна каша ,която си поставяме на дъното на нашити предварително подбрани чаши.
2.Върху бисвитената подложка поставяме около супена лъжица сладко от малинки.
3. Разбиваме сметаната .Отделно със захарта си разбиваме на пухкав крем кремата сирене,филаделфията и захарта.
4.Добавяме ги бавно с дървена шпатула към сметаната.
5.Готовия крем го полагаме върху сладкото в нашите чашки и декорираме с черешки.
Много лесен и вкусен десерт . Благодаря за рецептата. Сега я опитайте и вие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар